onsdag 16 oktober 2013

Vi har en hall

För första gången någonsin har vi en lite mer avskiljd entré. I vår lägenhet i Västra hamnen syntes ytterdörren direkt från köksavdelningen, likaså i Bunkeflostrand. I Mellan-grevie klev vi rakt in i mitten av huset. Det där med att hela tiden behöva titta på ytterkläder och skor som inte står på sin plats (ja, det händer ju faktiskt att de inte har förflyttat sig från dörrmattan till sin tänkta plats) är ingenting som glädjer en människa som mig som gillar att allt är undanplockat (hur det sen ser ut innanför garderobsdörren är en annan femma).

Skomakarvillans planlösning inbjöd inte direkt till en groventré, något som annars är väldigt praktiskt. Högt upp på prioriteringslistan har det därför varit att få en huvudentré som vi inte måste titta på hela tiden och där ytterkläderna kan gömmas undan. Stalldelens ytterdörr har därför förvandlats till vår huvudentré.

I helgen som har varit gjorde vi det stora rycket och städade undan alla verktyg och målarbyttor som stått staplade ovanpå varandra i entrén. Rycket blev till en färdig hall som vi är mer än nöjda med!




 

1 kommentar:

  1. Så himla fint golvet är : ) Ja resten ser också toppen ut men golvet är superfint!
    Mvh Arianne på golvpoolen/Colorama

    SvaraRadera